Forhandler Log ind / Log ud

Bloomers til piger

De skønne bloomers til pigerne er produceret i det lækreste bløde OEKO-TEX® stof, som bevarer både farve og elasticitet vask efter vask og så fnuldrer det ikke. Vores baby bloomers fåes i 2 forskellige modeller, de har enten blonde- eller flæsenumse, og dem flæsenumse har aftagelige seler. Om vinteren er de lækre bloomers så fine med et par strømpebukser, så den kan bruges året rundt.

Bloomers til baby

Klæd din pige godt på med baby bloomers

Klæd dit barn ekstra lækkert på med vores bloomers til babyer. Find skønne modeller og designs, som kan sætte prikken over i’et i ethvert sommersæt til din pige. Specielt når børnene er helt små kan et par bloomers være uundværlige, da de er nemme at få på og tage af. Derudover er de behagelige og bløde at bruge – de bliver altså helt sikkert et hit, når der skal tages tøj på. Hos Little Wonders mener vi nemlig, at det skal være nemt at trække i sommertøjet.

Din pige kan med fordel bruge bloomers som shorts. De fine detaljer med flæser på alle bloomers giver en ekstra lækker detalje til baby shortsene – og så giver de en ekstra god undskyldning for at udvide din piges garderobe.

Populære bloomers med flæser

I vores sortiment vil du se, at næsten alle modeller er med en fin flæsenumse. Bloomers med flæser er en af de helt store trends lige nu – det gælder både på bloomers, leggings, trøjer m.m. – og det er også med god grund. Flæserne er med til at give vores designs et ekstra fint touch, som gør tøjet til mere end basis varer.

Baby bloomers der kan bruges året rundt

I de varme sommerperioder kan vores baby bloomers bruges med bare ben og en bluse til. De er også specielt gode til at dække bleen til – især, hvis der bruges en kjole over. Som vejret skifter kan du nemt klæde dit barn på med strømpebukser indenunder – på den måde kan de også bruges året rundt.

En af fordelene ved baby bloomers er, at din pige kan være i dem i længere tid. De bliver ikke for korte, og der er plads til, at man kan vokse i dem – det må siges at være en fordel både for forældre og barn.

Bloomers til piger i søde designs

Vores sortiment er fyldt med søde modeller i forskellige farver og mønstre for enhver smag. Du finder bl.a. bloomers i bordeaux, støvet rosa, i glitterprint og selvfølgelig i blomstrede mønstre. De fine flæser i tre lag giver et ekstra fint touch til de små bloomers, og gør dem til mere end et basic item til dit barns garderobe.

Det bløde OEKO-TEX® materiale vil samtidig føles helt fint på dit barns hud – se derfor disse bloomers som ekstra forkælelse til dit barn.

Baby shorts med en behagelig pasform

Formen og fittet er utrolig vigtigt, når der handles ind til ens barn/børn. Det gælder specielt i de første år, hvor dit barn ikke selv kan give udtryk for, hvordan tøjet sidder.  

Alle vores modeller er i stof, som er elastisk og med mærker, der er syet ind i tøjet. Dit barn får derfor den bedste oplevelse, hver gang tøjet skal på. Du kan købe vores bloomers i størrelserne 62-92.

Køb baby bloomers hos Little Wonders

Hvis du har spørgsmål til dit køb af baby bloomers til din pige, så kontakt os endelig. Vi vejleder og svarer hellere end gerne på spørgsmål.

Du er altid velkommen til at ringe på 42528301 eller skrive til salg@littlewonders.dk.