Forhandler Log ind / Log ud

Bukser til drenge

De lækre baggy bukser fra Little Wonders er produceret i det lækreste bløde OEKO-TEX® stof, som bevarer elasticitet og farve vask efter vask, og så fnuldrer det ikke. Bukserne har en lille lomme foran og en lille lomme bagpå, som gør dem ekstra maskuline. Logo og størrelse er trykt i bukserne, så det ikke generer barnet. Du finder altså de perfekt baby- og børne bukser.

Se udvalget af bukser til drenge her

Bukser til babyer og børn

Børn vokser nærmest med lynets hast i de første år af deres liv. Det er derfor et must, at gardere sig med ekstra tøj. Det er dog mindst lige så vigtigt, at tøjet sidder helt, som det skal – specielt når vi taler om bukser til babyer og børn. Med baggy bukser fra Little Wonders får din dreng de blødeste bukser på. OEKO-TEX® stoffet er yderst behageligt at have på, og så holder det både farve og elasticitet. Dit barn har altså god plads til leg.  

Desuden så har bukserne to praktiske lommer bagpå og en stor lomme foran. Med bindebåndet i livet kan I let stramme bukserne, så de sidder lige som de skal.

Baby bukser der er lige til at tage på

Der er en årsag til at baggy bukser er en af favoritterne, når børn skal have nye bukser til garderoben. Bukserne er lette at tage på, de sidder utrolig komfortabelt, og vigtigst af alt så giver bukserne plads til, at dit barn kan bevæge sig med god fleksibilitet. God fleksibilitet er specielt et must, når børnene er helt små.

Hos Little Wonders går vi utrolig meget op i, at børn får de bedste materialer at iføre sig. Derfor vil du også opdage, at det meste af vores drengetøj og pigetøj er af OEKO-TEX® stof. OEKO-TEX® er din garanti for at tøjet er testet ift. at det ikke indeholder sundheds- og miljøskadelige stoffer. Du kan derfor trygt forkæle dit barn med bukser fra Little Wonders.

Som en ekstra detalje så er størrelse og logo trykt inde i bukserne. Der bliver derfor ingen anledning til at bukserne generer og bliver ukomfortable at have på.  

De perfekte baby bukser til din drengs garderobe

Udover at bukserne føles komfortable at have på, så gør det heller ikke noget, at de lækre styles er perfekte til enhver drengs garderobe. Bukserne kan let bruges i de første år, hvor tøjet både skal være utrolig praktisk, men samtidig gerne må være sødt og stilet. Til de lidt ældre små børn bliver bukserne med garanti uundværlige, når der tumles. Samtidig kan de også sagtens bruges, hvis I skal “i byen”.

Bukser i forskellige farver og størrelser

I vores sortiment finder du bukser i populære farver som støvet grøn, navy blå, koksgrå med flere. Bukserne gør det nemt at mixe med andet hverdagstøj fra garderoben. Du kan vælge mellem størrelser fra 62 og op til størrelse 104.