Forhandler Log ind / Log ud

Leggings og bukser til piger

Hvis du elsker leggings og bukser lige så meget som os, så er vores udvalg et must-have for dit barn. Vi har bl.a. samlet baby leggings i forskellige styles og størrelser. Leggings skal give dit barn en god bevægelighed, give plads til leg, og føles mindst lige så gode at have på.

Hos Little Wonders har vi selvfølgelig sørget for netop det. Du finder leggings i det lækreste bløde OEKO-TEX® stof, som bevarer både farve og elasticitet vask efter vask og så fnuldrer det ikke. Lad dit barn opleve et sæt leggings, som sidder som de skal. Vi har lækre styles med både blonde- og flæsenumse.

Match evt. med en fin bluse eller med accessories som søde hårbånd.

Se vores udvalg af leggings og bukser til piger her

Forkæl din baby med skønne leggings

Leggings til babyer gør enhver børnegarderobe mere alsidig. Leggings kan nemlig både bruges som bukser med en trøje til, de kan bruges med en kjole over, eller sammen med en bodystocking. Når børn er helt små, kan leggings til din baby altså være guld værd.

Du kan sammensætte mange forskellige styles, og mindst lige så vigtigt, så bliver det let at få dit barn i tøjet. De skønne leggings hos Little Wonders har god elasticitet, som de naturligvis beholder, og de er lette at hoppe i. Du vil hurtigt opdage, at dit barn også hellere vil have tøj på, som hverken klemmer eller strammer. Det skal være behageligt og føles godt.

Leggings med flæser

Mange af vores styles er med de fineste flæser. Netop flæser på leggings er med til at gøre dem ekstra stilfulde. Det er med til at gøre basistøj til garderoben mere end bare basic, men uden at gå på kompromis med dit barns komfort.

Brug dem både til en afslapningsdag derhjemme eller hvis I byen, og dit barn skal have ekstra fint tøj på.

Leggings i lækre farver til din baby

Når det kommer til livet som barn, som er det vigtigt med tøj, der føles godt. Udover det, så gør det heller ikke noget, at det klæder dit barn.

Hos Little Wonders finder du både mørke farver som bordeaux og sort. Som en fin detalje fås disse farver både med og uden glimmerprint. Du finder selvfølgelig også de populære leggings i støvet rosa med og uden glimmerprint. Mix og match farverne med dit barns garderobe lige som du vil.